Minőségi bútorok online

mentőápoló nappali képzés

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Mentőápoló - PÉCS

Mentőápoló Az államilag támogatott férőhelyeket az alapképzésben résztvevő tanulóink teljesen betöltötték, önköltséges formában a képzés díja 130.000 Ft/félév + 38.000 Ft vizsgadíj.

Szent-Györgyi Albert Középiskola - Kecskemét

(nappali képzés) Frissítve: 2018.11.15. ... Gyakorló mentőápoló (OKJ: 54 723 01) Gyógymasszőr (OKJ: 54 726 04) Gyógyszertári asszisztens (OKJ: 54 720 03) Sportedző (a sportág megjelölésével) (OKJ: 54 813 02) Fizioterápiás asszisztens (OKJ: 54 725 03)

Szent-Györgyi Albert Középiskola - Kecskemét

Pótbeiratkozás érettségizettek részére a szakképzős, nappali évfolyamokra (13-14. évfolyam): 2018. augusztus 01. vagy augusztus 08. (szerda) 8 00-12 00. Beiratkozás a szakképző, esti (levelező, munka melletti) évfolyamokra:

OKJ képzések - MOT - Magyar Oktatási Tájékoztató: Képzések ...

OKJ képzések. Keress a MOT.hu portálon 1361 iskola és 11.436 képzés között.

Tanfolyam24.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Országos képzés nappali, levelező és távoktatásban. Masszőr, egészségügyi, szépségápolási, műkörmös, kereskedelmi, pedagógiai tanfolyamok országosan. Tanfolyam24.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Felnőttképzés, iskolarendszerű képzés, hogy is van ez?

Felnőttképzés, iskolarendszerű képzés, hogy is van ez? - Válaszok a kérdésre. jodka nevű felhasználó válasza: „Mi a felnőttképzés? A felnőttképzés fogalma komplex, – a felnőttképzési törvény alapján – beleértjük az általános, a nyelvi és szakmai-, to

OKJ képzések Székesfehérvár, felnőttképzés, tanfolyamok ...

OKJ tanfolyamok, OKJ képzések Budapesten és országszerte. 1267 tanfolyam, felnőttképzés szakmai gyakorlattal, vizsgával 35 városban 2019-ben.

Egészségügyi és szociális tanfolyamok

Egészségügyi és szociális kategóriánkban megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb képzést. Ha Ön egy felelősségteljes munkakörben, mások segítésével szeretne foglalkozni, akkor válasszon kínálatunkból és érje el célját.

Raoul Wallenberg Szakgimnázium és Szakközépiskola

Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola honlapja. Egészségügyi, oktatási, szociális tagozatok.

Jó Képzés :: Képzés :: Szépségtanácsadó

Képzés bemutatása: Képzettséggel betöltendő munkakör: A divat, a stílus, a smink és a művészeti ismeretek felhasználásával tanácsot ad a vendég az alkalomhoz illő megjelenésére Műszempilla felhelyezése és eltávolítása Smink készítés: nappali, alkalmi